Henriette Schønberg Erken - Stor kokebok

Henriette Schønberg Erken - Stor kokebok
Varenr.
7005
Pris
kr 449,00

Kvantumsrabatt

Loading...

Henriette Schønberg Erken_2.jpg
Bokhandelpris 499.-
SPAR                 -50.-
Tilbud               449.-


Henriette Schønberg Erken "Stor kokebok for større og mindre husholdninger"

Dette er Originalen skrevet av Henriette Schønberg Erken. Den er essensen av norsk matkultur. Den viktigste boken i norsk mathistorie på hele 826 sider som inneholder utallige oppskrifter og alt man trenger å vite om å lage alt fra grunnen av, som sylting, hermetisering, sauser, slakting, kraft m.m. Alt med utgangspunkt i norske råvarer.

Tidenes viktigste kokebok og selvskreven på ett hvert kjøkken. Utgaven er et uforandret opptrykk slik den opprinnelig forelå, men med nytt omslag. Boken har solgt i mer en 200.000 eksemplarer gjennom tidende. Gled deg selv eller en matglad venn med denne boken. 

Anbefalinger og om bokens betydning nedenfor fra 2011 av Ingrid Espelid Hovig og Bent Stiansen. Kjøp boken i dag. Tilbudspris fra forlaget kun 449.- fraktfritt omgående tilsendt rett til din postkasse.

Bent Stiansen Ingrid Espelig Hovig.jpg

Ingrid Espelid Hovig.jpg
-”Henriette Schønberg Erkens "Stor kokebok for større og mindre husholdninger" er som en Sareptas krukke å øse av når det gjelder utvalg av oppskrifter og informasjon om stell og tillaging av forskjellige råvarer. Her finnes det oppskrifter på enkel, god, tradisjonsrik mat i tillegg til finurlige retter mange aldri har hørt om. Boken gir et viktig matkulturhistorisk bilde fra første halvdel av forrige århundre. Selv har jeg i mange år hatt stor nytte og glede av "Schønberg Erken", boken som bør finnes i alle norske hjem. Ingrid Espelid Hovig

Bent Stiansen.jpg
-”Jeg har hatt to store mentorer i min karriere. Den ene er min mor. Begge har gitt meg deres mors Henriette Schønberg Erken. De har gitt meg sine innerste og beste matminner gjennom denne boken.
Dette som bevis på hvor viktig Schønberg Erkens kokebok har vært for generasjoner av norske matelskere. Boken har tatt vare på vår matkultur og formidlet den videre til neste generasjon. La nye generasjoner få like stor glede av boken som jeg og mine forfedre har hatt. Bent Stiansen Chef Statholdergaarden

 

 

Kunder kjøpte også